Noticia Picassent

QUASI 15.000 PERSONES EMPREN LA BIBLIOTECA PÚBLICA MUNICIPAL DURANT L’ANY 2017

Les xifres confirmen al recinte públic com un lloc de consulta, estudi i lectura, el qual a més augmenta els seus usuaris considerablement en les edats compreses entre els 16 i 18 anys.

La Bliblioteca Pública Municipal (BPM) ha fet balanç del passat any 2017. Concretament, al recinte situat a la Casa de Cultura de la localitat, han acudit més de 15.000 persones, dels quals cal comptar l’ús del públic infantil el qual se xifra en més de 4.000 xiquets i xiquetes.

D’estes xifres facilitades per la coordinació d’este servei municipal cal destacar l’augment considerable d’adolescents entre 16 i 18 anys (més del 50 per cent) que han confiat en la BPM per fer o completar les seues activitats o preparar els seus examens.

A més, la BPM compta amb un complet i renovat arxiu bibliogràfic i té al dia les últimes novetats quant a oferta de lectura, de fet, més de 13.000 llibres es prestaren durant l’any que acabem deixar. A més, estes dades es complementen amb el més de 1.500 elements audiovisuals en préstec (DVD, CD’s, pel·lícules…) i també les animacions lectores que es fan entre les escoles del municipi, “fomentant i promovent la cultura, l’hàbit de la lectura i educant en valors a la nostra ciutadania”, afirma el regidor de Cultura, Jaume Sobrevela.