Noticia Picassent

OCI EN FAMÍLIA CONTINUA AMB L’OBJECTIU DE CONJUGAR I COMPARTIR EL JOC I L’APRENENTATGE DE GRANS I MENUTS

La primera activitat de l’any 2018 obté una gran resposta i treballa les arts escèniques amb un món imaginari alienígena i un attrezzo fet amb material reciclat.

S’imagineu Picassent envaït pels extraterrestres (pares i mares) i que els xiquets i les xiquetes han de salvar la població? Eixa posada en escena va tindre lloc en l’última proposta d’Oci en Família, programa municipal guardonat per UNICEF, en què desenes de famílies treballaren la vessant artística en un context creat per elles i ells mateixos, una aventura espacial amb material reciclat i amb la intencionalitat i segell propi d’este programa impulsat per l’Ajuntament de Picassent: “conjugar oci, diversió, harmonia i entesa entre tots els membres de la família”, explica Jaume Sobrevela, regidor de Cultura.

Esta activitat fou coordinada per Jesica Fortuny, professora de l’Escola Municipal de Teatre, i en tindrà de més propostes en què es treballaran aspectes com ara la cuina, les tradicions, l’esport o la igualtat entre altres.